Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vleesschotel met groente en aardappels recept
Vleesschotel met groente en aardappels recept

Vleesschotel met groente en aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels met wat zout in 20 minuten, laat afkoelen. Snijd het vlees in blokjes, pel de ui en snijd in schijven. Schil de wortel, snijd hem in de lengte door en snijd hem in dikke schijven. Verhit 1 eetlepel boter. Braad het vlees portie gewijs rondom krachtig aan. Voeg de wortels toe en bak ze kort aan. Breng op smaak met zout en peper. Haal het vlees en de wortels uit de pan. Leg 1 schijf ui apart. Fruit de rest in het braadvet. Voeg het vlees en de wortels weer toe. Breng op smaak met het paprikapoeder en de gedroogde marjolein. Blus af met de slagroom en 6-8 eetlepels water. Doe het geheel over in een ingevette ovenschaal en dek af met aluminiumfolie. Bak de vleesschotel ca. 1 uur in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Haal na ca 45 minuten het aluminiumfolie eraf en bak de schotel 15 minuten onafgedekt verder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vleesschotel met groente en aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven