Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse runderrollade met courgette, radijs en tomaten recept
Zomerse runderrollade met courgette, radijs en tomaten recept

Zomerse runderrollade met courgette, radijs en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de rolade niet te ver door zodat hij nog roze van binnen is in een flink stuk roomboter. Laat de rollade afkoelen op een bord en vraag aan de slager of hij hem niet te dik wil snijden op de machine. Snipper de knoflook en doe het in een schaaltje. Neem 1 komkommer, was hem en snijd hem in niet te dunne plakjes en bak de andere in de roomboter. Twee tomaten bakken en twee andere rauw eten. De radijs wassen en ook in schaaltje doen, net als de andere gerechten. De courgette gesneden in kleine dobbelsteentjes, bakken. Leg het vlees koud op een schaal en maak de jus af met een beetje rode wijn en doe dat ook in een kommetje. Zet alles op tafel en laat ieder nemen wat hij of zij wil. Lekker in de zomer met een wijntje. In de zomer kan je eigenlijk alles nemen wat er aan groente is, rauw of gebakken. Eet ze.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zomerse runderrollade met courgette, radijs en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven