Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuid Franse entrecote recept
Zuid Franse entrecote recept

Zuid Franse entrecote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Begin met het maken van het smeersel voor de entrecote. Maak de sjalotten schoon en hak ze in kleine stukjes. Snijd de kappertjes klein. Meng in een kom de mosterd, een ei, de fijngehakte sjalotten en de fijngehakte kappertjes. Breng op smaak met zout en peper. Besmeer één zijde van de entrecotes met dit mengsel. Doe wat olie in een braadpan en doe de entrecotes met de niet bestreken kant in de pan als de olie zeer heet is. Na twee minuten de boter er bij en keer de entrecotes om. Braad ze nog 1 minuut en haal ze dan uit de pan. Laat ze even rusten. Serveer ze op een voorverwarmd bord met de besmeerde kant naar boven met bijvoorbeeld krokant gebakken aardappeltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuid franse entrecote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven