Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurvlees recept
Zuurvlees recept

Zuurvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees, eventueel een nacht gemarineerd in azijn, in kleine blokjes snijden en in boter aanbakken.
Uien in stukken snijden en even mee laten fruiten.
Daarna de rest van de ingrediŽnten erbij doen,behalve de peperkoek en de appelstroop niet.
Laat het lekker 3 uurtjes stoven.
Op het einde de peperkoek erin kruimelen en de appelstroop toevoegen. En klaar is je heerlijk maal. Je kan het vlees tussendoor met een vork prakken als het bijna gaar is, zodat een massa krijgt.

Serveersuggesties

Zuurvlees ( Limburgs: Zoervleisj ) Is een limburgs streekgerecht gemaakt van paardenvlees. Maar kan ook makkelijk en erg lekker.....gemaakt worden van stooflapjes of hachee vlees. Het is overheerlijk met frietjes ) tuurlijk zelf gemaakte ) of aardappelpuree of gebakken aardappels, wat rode kool en appelmoes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven