Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zweedse gehaktballetjes recept
Zweedse gehaktballetjes recept

Zweedse gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed de gehakt goed door met 2 eieren.
Bak de ui in 1 lepel boter glazig.
Doe de ui bij het gehakt.
Voeg 3 eetlepels gehakte peterselie toe.
Voeg toe: zout, paprikapoeder, citroensap en rasp en worcestershire saus.
Kneed alles door elkaar en maak gehaktballetjes van ong. 3 cm. Bak ze bruin in 2 eetlepels boter. Haal ze uit de pan. Maak van 4 eetlepels bloem en 4 eetlepels boter een roux met de runderbouillon. Doe de gehaktballetjes erbij en sudder ong. 17.5 min. Voeg sour cream toe vlak voor het serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zweedse gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven