Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bebek menyanyat (Eendencurry) recept
Bebek menyanyat (Eendencurry) recept

Bebek menyanyat (Eendencurry)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de eend in stukken.
Snipper de pepers fijn en kneus het citroengras.
Wrijf de boemboe’s fijn tot een pasta.
Wrijf de eend in met de helft van de kruidenpasta en laat hem een uur marineren.
Roerbak de rest van de boemboe 3 minuten.
Voeg de stukken eend toe en bak deze aan alle kanten bruin.
Doe de bouillon erbij samen met de citroengras en de pepers.
Breng het geheel aan de kook en laat het een half uur sudderen.
Doe de kokosmelk erbij en kook tot de eend goed gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bebek menyanyat (eendencurry) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bebek menyanyat (Eendencurry) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Zal het zeker maken echter het is geen recept uit India. Bebek is maleis voor eend en dit gerecht Bebek menyanyat is zeer populair op het eiland Bali.
    N.H.Henkes gaf dit recept op 11 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven