Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eendenborstfilet met abrikozensaus recept
Eendenborstfilet met abrikozensaus recept

Eendenborstfilet met abrikozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de abrikozen in stukjes en marineer ze 24 uur in de cognac. Bestrooi de filets met zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets aan elke kant 2 minuten. Laat het vlees onder alu-folie rusten. Doe de abrikozen met cognac, wildfond en jam in een steelpan. Laat het geheel al roerend op laag vuur inkoken tot een gladde saus. Leg de filets op 4 borden en schenk de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eendenborstfilet met abrikozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven