Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fazant met vlierbessensaus recept
Fazant met vlierbessensaus recept

Fazant met vlierbessensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden c. Wrijf de fazanten in met zout. Verhit de olijfolie in een braadslee en leg de fazanten erin. Braad de fazanten in het midden van de oven in 20 minuten rosť. Bedruip ze regelmatig met het braadvocht. Neem de fazanten uit de braadslee en houd ze warm. Voeg het vlierbessensap toe aan het braadvocht en laat het 10 minuten inkoken. Voeg de room toe en laat het geheel nog eens inkoken. Doe de saus in een blender en meng de koude boter erdoor. Schenk het mengsel in een steelpan en voeg de vlierbessen toe. Warm de saus nog even kort door. Verdeel de fazant in stukken over 4 borden en schenk de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fazant met vlierbessensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven