Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kwartel recept
Gevulde kwartel recept

Gevulde kwartel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de kwartels in water en dep goed droog.
Kruid de buikholte met peper en tijm. Vul de buikholten met een mengsel van fijngesneden ui, wortel, venkel en radijs.
De vulling goed aanduwen.
Pootjes bij elkaar binden.
Bak deze bruin aan in boter met een beetje olijfolie.
Zet het vuur lager en kruid af met paprikapoeder en laurierblaadjes. Laat zachtjes verder stoven tot de kwartels gaar zijn.
Wilde rijst koken en kruiden met kerriepoeder.
Appels schillen en in partjes snijden.
Houd enkele partjes aan de kant voor de garnering.
Voeg een scheut whisky toe en de partjes appels.
Verdeel alles over bord en garneer af met basilicum en de partjes appels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kwartel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven