Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hazenrugfilet met cranberrysaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wel de gedroogde cranberry's 2 a 3 uur in de 2 dl rode port.
wrijf de hazenrugfilets in met peper en zout en bak deze medium in de roomboter. Neem de hazenrugfilets uit de koekenpan en leg ze op een voorverwarmd bord, dek deze af met aluminiumfolie.
Doe de fond en de gewelde cranberry's samen met de overige rode port bij de braadboter in de koekenpan. reduceer onder hoog vuur het vocht zodat er een lobbige saus ontstaat, maak dit af met een aantal klontjes roomboter.
Snij de hazenrug in stukken van 1 1 cm en giet de cranberrysaus eroverheen.

Serveersuggesties

lekker met een stamppotje van rucolasla en roergebakken groenen asperges.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazenrugfilet met cranberrysaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven