Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven recept
Hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven recept

Hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de biefstukken met zout en majoraan. Verhit 40 gram boter in een koekenpan en bak de biefstukken aan beide kanten 3 minuten. Verwarm de oven voor op 160 graden C. Neem ze uit de pan en leg ze in een ovenschaal. Houd de biefstukken warm in de oven. Voeg de witte wijn toe aan het achter gebleven bakvet en roer de aanbaksels los. Laat het geheel tot de helft inkoken. Halveer de druiven. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de druiven 5 minuten. Verdeel de biefstukken over 4 borden en schenk de wijnsaus erover. Garneer het gerecht met de druiven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven