

Hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven
Ingrediënten
- 4 hertenbiefstukken
- 75 gram blauwe druiven
- 75 gram groene druiven
- 1 theelepel majoraan
- 60 gram boter
- 0,25 liter witte wijn
- zout
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten1 portie
35 minuten
robancona - Hertenbiefstuk met cantharellen4 porties
30 minuten
lucyvader - Hertenbiefstuk met knoflookboter4 porties
25 minuten
lucyvader
Allergenen Informatie
Voor dit hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven