Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenbout met roomsaus recept
Hertenbout met roomsaus recept

Hertenbout met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder het vel van de hertenbout en wrijf hem in met zout. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de bout aan alle kanten bruin. Schenk er een beetje bouillon bij. Snijd het vetspek in plakken en bedek het vlees ermee. Smoor het vlees op laag vuur in 15 minuten rosť. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Breng het braadvocht met de rest van de bouillon aan de kook. Laat het iets inkoken en voeg al roerend de room toe. Breng de saus op smaak met zout en serveer hem bij de bout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hertenbout met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven