Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenhaasje recept
Hertenhaasje recept

Hertenhaasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak in de boter de cantharelstukjes even bruin en gaar.
Wrijf ondertussen de hertenhaas in met de peper, zout, tijm, peperkorrels en rozemarijn.
Bak de hertenhaas in de hete roomboter en draai deze regelmatig.
Als die buiten rondom lekker bruin is, even afblussen met het scheutje rode port.
Neem het vlees uit de pan en rol het vlees in aluminiumfolie.
Bak de champignons in het vocht tot ze gaar zijn.
Dan op een voorverwarmd bord de champignons en de braadsappen leggen.
Haal het vlees uit de folie en leg dit in de braadsappen.
Als laatste de fijn gehakte wal- en hazelnoot over de hertenhaas strooien.
En het stukje stokbrood ernaast leggen.

Allergenen Informatie

Voor dit hertenhaasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven