Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn-bospaddestoelen recept
Konijn-bospaddestoelen recept

Konijn-bospaddestoelen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd het konijn in gelijke stukken, kruid ze en bak ze aan in de boter in een brede pan tot alle kanten mooi bruin zien. Snijd en veeg de paddestoelen schoon. Blus de pan van het konijn met sherry en voeg er de paddestoelen en de gehakte sjalot bij. Voeg de kruiden toe. Leng aan met de blanke fond en laat 90 min. verder garen. Voeg dan de room toe en laat nog 30 minuten verder stoven. Voeg de peterselie toe en serveer met gekookte aardappelen (krieltjes) en tuinkers.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijn-bospaddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven