Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn in wildbouillon recept
Konijn in wildbouillon recept

Konijn in wildbouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden C. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de konijnenbouten rondom bruin. Pel de teentjes knoflook en snijd ze fijn. Voeg de rozemarijn, tijm, zout en knoflook toe. Blus het geheel af met de rode wijn en bouillon. Voeg de olijven toe en breng het geheel aan de kook. Schep het gehaal in een ovenschaal en dek hem af. Laat de konijnenbouten in het midden van de oven in 1,5 uur gaar stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit konijn in wildbouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Konijn in wildbouillon heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Was tevoren begonnen met het recept Dan krijg ik de eters pas over 2 dagen, kan ik het in de vriezer zetten in de rodewijn? Ik was er zo blij mee Hoop dat ik mijn 2 konijnen nog kan gebruiken H... Lees reactie
    Josefindekker gaf dit recept op 18 april 2014 5 uit 5 sterren
  • Heel lekker, maar al had u het konijn een nacht gepekeld was het nog lekkerder.
    Will van Oorschot gaf dit recept op 17 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven