Konijn op z`n Limburgs

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Doe het in een schaal.
    Voeg de , de , de rode en het bier toe.
    Voeg net zoveel water toe dat het vlees helemaal onderstaat.
    Zet afgedekt in de koelkast en laat 24 uur marineren.
    Laat het 30 minuten op kamertemperatuur komen.
    Neem uit de marinade, laat uitlekkenen en dep droog met keukenpapier.
    Bestrooi royaal met zout en peper.
    Verhit de helft van de in een braadpan en bak het vlees in ca. 3 minuten rondom bruin.
    Voeg de marinade toe en laat afkoelen.
    Bewaar afgedekt in de koelkast als je niet meteen gaat stoven.
    Laat het in de marinade in ca 30 minuten op kamertemperatuur komen.
    Zet de pan met het op het vuur tot het vocht kookt.
    Verhit ondertussen de rest van de in een koekenpan en fruit de in ringen gesnede ui 5 minuten.
    Voeg samen met de verkruimelde en de appelstroopp toe aan het vlees.
    Laat met deksel op de pan op de kleinste pit 2 uur stoven.
    Breng op smaak met zout en peper.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtkoek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in flesje bier
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in flesje bier
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Konijn op z`n Limburgs heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Gaaf! Eindelijk het recept van oma terug gevonden. Thanks.
Sylvie 16 december 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
143 kcal
7%572 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Konijn op z`n Limburgs