Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijnenbout met rode port en knoflook recept
Konijnenbout met rode port en knoflook recept

Konijnenbout met rode port en knoflook


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verhit de olijfolie in een braadslee en bak de bouten rondom bruin. Schenk er 5 deciliter heet water bij en zet de braadslee 1,5 uur in het midden van de oven. Draai de bouten na 45 minuten om. Pel en snipper de knoflook. Meng in een kommetje de olijfolie met citroensap, majoraan, knoflook en zout en bestrijk de bouten tijdens het bakken ermee. Neem de konijnenbouten uit de braadslee en houd ze warm. Zeef het braadvocht boven een pan. Roer met een beetje water de maizena tot een papje. Bind het braadvocht met het papje en laat het iets inkoken. Breng de saus op smaak met port en serveer hem bij de bouten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijnenbout met rode port en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven