Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwartelspiesjes recept
Kwartelspiesjes recept

Kwartelspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees van de botjes en snijd ze in stukjes. Breng de ketjap met sherry, honing en bouillon in een steelpan aan de kook. Laat het mengsel afkoelen en marineer de kwartelstukjes er 10 minuten in. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gemarineerde stukjes vlees 6 minuten. Laat de stukjes vlees uitlekken en dep ze droog. Rijg het vlees aan satÚstokjes en bak ze in een droge koekenpan 4 minuten rondom bruin en gaar. Breng de marinade aan de kook en laat hem iets inkoken. Geef de marinade als saus bij de spiesjes.

Allergenen Informatie

Voor dit kwartelspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven