Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Struisvogel Pompei recept
Struisvogel Pompei recept

Struisvogel Pompei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het klinkt allemaal nogal vaag, maar dit recept is bij opgravingen in pompei gevonden. Het is vertaald, maar er stonden geen hoeveelheden bij. Je zult het dus op gevoel moeten doen. Ontpit de dadels en snijd ze klein. Maak een rouxje met de bloem. Kook alle kruiden samen met een klein scheutje olie, de wijn, een flinke lepel honing (je kan er altijd later meer bij doen) en een heel klein beetje azijn). Dik deze saus in met de bloem. Bak intussen de biefstuk. Serveer de saus over de struisvogel. Lekker met rijst en doperwten.

Allergenen Informatie

Voor dit struisvogel pompei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven