Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Struisvogelbiefstukjes met pepersaus recept
Struisvogelbiefstukjes met pepersaus recept

Struisvogelbiefstukjes met pepersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem de biefstukjes 10 minuten voor bereiding uit de koelkast.
Verwarm de boter met wat olie in een koekenpan en bak hierin de biefstukjes aan beide zijden goudbruin.
Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie of in de oven.
Roer de kaas door het bakvet en voeg het sap en de bessen toe.
Laat dit even inkoken.
Verwarm de biefstukjes nog even in de saus en maak dit op smaak met zout.
Totale baktijd van de biefstukjes is ongveer 8 minuten afhankelijk van de dikte.

Serveersuggesties

Serveer met gekookte bloemkool, tutti frutti en gekookte groene tagliatelle.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit struisvogelbiefstukjes met pepersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven