Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boemboe wrap recept
Boemboe wrap recept

Boemboe wrap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de kipfilet minimaal 10 minuten in de ketjapmarinade en snijd ondertussen alle groenten.
Breng twee hapjespannen of wokken op temperatuur en doe er een paar eetlepels olie bij om op smaak te brengen.
Doe in de ene pan de kipfilet en de andere de ui en vervolgens de rest van de groente. Laat alles even wat bakken, om en om scheppend. Als de kipfilet zo goed als gaar lijkt, daar de boemboe ajam paniki bij en bij de groente de boemboe voor sajoerboontjes, samen met 200 ml water. Laat beide even smoren zo'n 15 minuten.
Maak ondertussen de crème fraîche op smaak met de kruiden en knoflook. Gooi eventueel het teveel aan knoflook bij de groenten. Nu kunnen het kip- en groentemengsel in een wrap worden gerold.

Serveersuggesties

De wraps even een beetje voorverwarmen in de magnetron, dan eerst een laagje crème fraîche erop en wat fijngesneden sla erover verdelen. Vervolgens een beetje van het vlees en de groente.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boemboe wrap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Boemboe wrap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Ik heb dat maar ingevuld Jaccor aangezien dat op de Boemboe stond en wist eigenlijk niet waar die herkomst op slaat, de ingrediënten of de plaats waar het gerecht bedacht is. Maar de oorspronkelijke h... Lees reactie
    Fambossie gaf dit recept op 21 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Een mooi recept maar herkomst Indonesië lijkt mij sterk. Wrap uit Indonesië ik mijn hele familie hierover nog nooit gehoord. En zij komen toch uit Indonesië. M.v.g. Jacko
    Jaccor gaf dit recept op 16 januari 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven