Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Falafel en tzatziki wraps


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 0,5 eetlepel van de olie in een pan en bak de ui 5 minuten, tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe in de laatste minuut. Doe het in een keukenmachine samen met de kikkererwten, citroenschil en sap, komijn, gemalen koriander, verse koriander, het broodkruim en eigeel. Meng het geheel en maak er 12 ballen van. Plaats op een bord en koel het in de koelkast gedurende 1 5 minuten.
Verwarm de oven voor op 180 graden celcius, ventilator 160 graden celcius, gas 4. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de ballen voor 2.5 minuten aan elke kant, tot ze goudbruin zijn. Leg op een bakplaat en bak in de oven gedurende 10-1 5 minuten goudbruin.
Om te serveren, verdeel de tzatziki, munt, sla, tomaten en falafels tussen de torillas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit falafel en tzatziki wraps recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven