Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde pannenkoekjes met kerriekip en divers fruit recept
Gevulde pannenkoekjes met kerriekip en divers fruit recept

Gevulde pannenkoekjes met kerriekip en divers fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los en voeg het water, bloem, zout en kerrie toe. Bak er 8 pannenkoeken van en houd ze warm. Snijd de kipfilet in dunne reepjes en roerbak ze in de boter goudbruin. Bestrooi ze met zout, peper, kerrie en gemberpoeder. Maak de vruchten schoon en snijd ze in stukjes. Snipper de bolletjes gember en schep het fruit door de kip. Vul hiermee de pannenkoeken en rol ze op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde pannenkoekjes met kerriekip en divers fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven