Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chinese kip in slablad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kippenpoten royaal insmeren met zout en 5 spicekruiden.
In een oven ongeveer op 160 graden gaar laten worden, en het velletje knapperig. Als de velletjes krokant zijn snijd je ze in stukjes.
Snijd de komkommer zonder zaadlijst in reepjes (hoe fijner hoe beter).
Snijd de lenteuitjes in fijne reepjes.
Snijd de paprika in fijne reepjes.
Hak de pinda's grof.
Doe kippenvlees, komkommer, lenteuitjes, paprika en eventueel de noodles in een kom, maak op smaak met limoensap, lichte sojasaus, sesamolie en zout.
Pak een blad van de ijsbergsla.
Vul met het mengsel.
Strooi er wat gehakte pinda's overheen, wat van het krokante kippenvel en een lepeltje peking duck sauce.
Rol het slablad op als een wrapje.

Allergenen Informatie

Voor dit chinese kip in slablad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven