Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light kip-currywrap recept
Light kip-currywrap recept

Light kip-currywrap


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de ijsbergsla, de paprika en de ui in dunne reepjes. Snijd de kipfilet in repen en bestrooi met cajunkruiden. Verhit de boter in de wok en bak de kip ca 3 minuten. Schep de kip eruit. Bak de ui en de paprika in het braadvet ca. 2 minuten en laat ze afgedekt ca. 3 minuten zacht worden. Verwarm de wraps. Schep de uitgelekte mais, kip met 3 eetlepels water en curryketchup (naar behoefte) door de groenten en verwarm nog even. Vul de wraps met sla, schep er wat van het kipmengsel op en rol de wrap stevig op. Rasp de komkommer tot een frisse salade voor erbij.

Allergenen Informatie

Voor dit light kip-currywrap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Light kip-currywrap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Helaas is dit recept niet glutenvrij door de wraps die gebruikt worden.
    Fredyd gaf dit recept op 28 augustus 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven