Allergie informatie: Mexicaanse wrap met rundergehakt, tomaten en mais
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- l knoflookteentje
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 gram rundergehakt
- zout
- cayennepeper
- 2 theelepels oregano
- l rode paprika
- l klein potje maïskorrels,
- 2 grote tomaten
- 2 takjes verse koriander,
- l rijpe avocado
- 6 tortilla's
- 150 gram geraspte kaas
- 0,5 krop ijsbergsla
- 2 eetlepels zure room
- 2 eetlepels sinaasappelsap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wraps
- Mexicaanse wrap met rundergehakt, tomaten en mais
- Allergieen informatie