Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mexicaanse wraptaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.
Verhit in een hapjespan de olie. Bak de ui glazig, voeg het gehakt toe en bak rul. Bak de paprika 3 minuten mee. Schep de kruidenmix erdoor
Schek de gezeefde tomaten in de pan, laat het blik mais uitlekken. Voeg de maiskorrels toe aan de saus en laat mee verwarmen voor ongeveer 4 minuten.
Roer af en toe door.
Leg op de bodem va de ovenschaal een wrap, schep er een beetje gehakt saus op en dek af met een wrap.
Herhaal met de rest van de gehaktsaus en de wraps. Eindig met een laag saus. Strooi er de kaas over.
Bak de tortillataart in de voorverwarmde oven 22.5 minuten, tot de kaas gesmolten en goudbruin is. Serveer met de tortillachips.

Serveersuggesties

Lekker met guacamole en ijsbergsla met tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse wraptaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven