Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wrap gevuld met rookvlees en kruidenkaas recept
Wrap gevuld met rookvlees en kruidenkaas recept

Wrap gevuld met rookvlees en kruidenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrap insmeren met dikke laag boursin of een andere kruidenkaas. Pijnboompitten eerst roosteren en er dan over strooien. Komkommer in de lengte met kaasschaaf aan plakken snijden en er over leggen. Dan de wrap beleggen met rookvlees. Daarna oprollen en in stukjes snijden. Dit recept is heerlijk als borrelhapje, maar ook als voorgerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wrap gevuld met rookvlees en kruidenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven