Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wrap met ham en mango recept
Wrap met ham en mango recept

Wrap met ham en mango


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Besmeer de wraps met de 3/4 van de kruidenkaas. De lentui wassen, het groen van de lente ui in reepjes snijden en op de kruidenkaas leggen.
Leg er dan een plak ham op en besmeer de ham dun met de resterende kruidenkaas.
Schil de mango, snijd dit in dunne reepjes en leg op de ham. Voeg wat peper naar smaak toe. Rol de wrap voorzichtig maar stevig op. Verwijder de uiteinden van de wrap en snijd de overgebleven rol in 6-8 stukjes.
Je kunt de rollen wraps ook eerst wat op laten stijven in de koelkast en dan in stukjes snijden. Geef er de saus naar smaak bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wrap met ham en mango recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven