Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wraps met kidneybonen en lente-ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de maiskorrels goed uitlekken. Was en snijd de tomaten in kleine stukjes. Pel en snijd de lente-ui in smalle ringetjes. Verhit de de olie in een koekenpan en bak hierin op een matig hoog vuur de tomatenblokjes, de kidneybonen en de maiskorrels ca. 5 minuten tot het meeste vocht verdampt is. Verhit ondertussen een ander koekenpan en bak hierin op een matig hoog vuur de tortilla's aan 1 kant licht aan. Besmeer de tortilla's met de crème fraiche en beleg ze met de kipflilet. Verdeel het tomatenmengsel over de tortilla's en bestooi ze met de lenteringen. Vouw ze naar binnen en rol stevig op. Lekker met een gemengde salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wraps met kidneybonen en lente-ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven