Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wraptaart recept
Wraptaart recept

Wraptaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 C.
Verhit olie in een koekenpan of wok. Snipper de ui en fruit dit aan. Voeg de gehakt toe en bak dit rul. Bak de kruiden een minuutje mee. Voeg wat paneermeel toe zodat het een stevigere massa wordt.
Roerbak in de andere pan de Italiaanse groentemix.
Snij de paprika in ringen.
Snij daarna de steeltjes van de kastanjechampignons en bak deze licht aan.
Leg in een ingevette ronde ovenschaal of springvorm een wrap op de bodem.
Verdeel wat Piripiri-saus over de wrap en beleg deze met 1/3 van het gehaktmengsel en dek dit af met een nieuwe wrap.
Maak om en om lagen met saus en gehakt. Bij de 4e wrap gaan we de wrap insmeren met Boursin Culinair en beleggen met de helft van de roerbak. De laatste wrap. bestrijken met Boursin en bekleden met ringen gesneden van parika, en daarin legt men de gebraden champignons. Strooi daarover de geraspte kaas. Succes!!!!!!
Bak de wraptaart 20 minuten in de oven.

Serveersuggesties

Lekker met Rucula sla!.

Allergenen Informatie

Voor dit wraptaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven