Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse slastamppot met rundertartaar recept
Zomerse slastamppot met rundertartaar recept

Zomerse slastamppot met rundertartaar


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Kook de aardappels in een pan met ruim water en wat zout gaar in 20 minuten.
Verhit ondertussen na circa 10 minuten de eetlepels jus in een koekenpan op hoog vuur. Bak de tartaartjes rondom bruin in circa 4 minuten. Zet het vuur laag en bak de tartaartjes circa 4 minuten verder, keer de tartaartjes af en toe.
Giet de aardappels af, voeg de melk toe aan de aardappels en stamp ze fijn.
Breng de puree op smaak met de lente-ui en wat peper en maak het geheel goed warm. Roer de kropslareepjes door de puree
Garneer met de eieren en de tomaat. Verdeel de stamppot over 4 borden en strooi de bieslook eroverheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse slastamppot met rundertartaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven