Hot bloody Mary pittige tomatensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Tomatensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van mka
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Snipper de en pers de .
- Fruit beiden in de in een hoge pan.
- Doe de fijngemaakte met sap erbij en laat deze op laag vuur een half uur koken tot er een saus ontstaat.
- Maak bouillon van het en het tablet en doe er af en toe een scheut van bij het tomatenmengsel.
- Breng op smaak met , en een schep .
- Als de helemaal stukgekookt zijn de soep eventueel pureren en de rest van de bouillon toevoegen.
- Roeren tot er een gladde soep ontstaat.
- Klop de lobbig en rasp de .
- Haal de soep van het vuur, roer de en de kaas erdoor en serveer in een hittebestendig glas met een stengel bosui, verse zwarte en een paar druppels .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillontablet
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillontablet
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillontablet
- groentebouillontablet en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillontablet
- parmezaanse kaas en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillontablet
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 251 kcal | 12% | 1004 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |