Hot en Sour soep
- Herkomst Japan
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bereiden
- Kookboek van Slamat
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De shitake in plakjes snijden en de bamboe in reepjes en de in dobbelsteentjes.
De bouillon aan de kook brengen en de , gember e de toevoegen en 40 minuten. - Laten trekken op laag vuur.
- De kip, gember en verwijderen en de soep zeven.
De soep weer aan de kook brengen voeg daarna de shitake, , en de hot bean sauce en toe en laat 10 minuten trekken op laag vuur.
Intussen de kip heel fijn snijden. - Voeg de kip, bamboe, toe en laaat nog 2 minuten trekken.
Daarna het vuur hoger zetten en langzaam de geklopte er doorheen roeren.
Voor het serveren de toevoegen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sop Lontong Balapan (Soep met lontong)455m
-
Recept
Kake-Jiru (Tarwe-mie soep)415m
-
Recept
Echte saoto-soep41u30m
-
Recept
Lontong Daging Bali (soep van varkensvlees)41u
-
Recept
Kerang Dan Ikan Assam Pedis (hele pittige vis soep)450m
-
Recept
Een hartige kerrie linzen kokos soep met gegrild knoflook brood445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- tofu is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 103 kcal | 5% | 412 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |