Huzarenslaatje
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van gerlinde
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Stamp de aardappels fijn.
- Voeg hierbij de fijngesneden , , en toe.
- Voeg daarna de toe.
- Strooi er naar smaak , , en het maggiblokje of bij.
- Mix dit alles met naar smaak.
- Serveer het slaatje op een mooie schaal of bord, besmeer het met en werk het af met plakjes , en .
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillonpoeder, slasaus, mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder en mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder en augurk
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 74 kcal | 3% | 444 kcal |
Vetten | 2 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 30 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |