Iers zoetzuur rundvlees
- Herkomst Ierland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van TanteLeen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
Verhit olie in een pan en bak het vlees aan beide kanten bruin, hoeft niet gaar. - Leg het vlees in een ovenschaal.
Bak in dezelfde pan de champignons gaar met de en voeg ook alvast het laurierblaadje toe.
Verwarm ondertussen in een andere pan de bouillon met de azijn.
Voeg de warme bouillon toe aan het champignon mengsel en breng aan de kook. - Bind de saus door de plakjes in stukjes toe te voegen.
Doe dan de saus over het vlees in de ovenschaal en dek goed af met aluminiumfolie.
Zet de schaal ongeveer anderhalf uur in de oven. - Als je het vlees met een lepel uit elkaar kan duwen is het gaar, anders nog wat langer in de oven laten.
Als het klaar is kan je het gerecht bestrooien met wat verse .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon en ontbijtkoek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 36 kcal | 1% | 144 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |