Ierse kaasschotel
- Herkomst Ierland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Kaasschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van keukenwonder
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 150 gradenn C.
- Snijd de korsten van het en beboter het aan een kant.
- Bestrooi 4 sneetjes met 2/3 van de kaas en leg de overige 4 sneetjes er bovenop.
- Diagonaal doorsnijden.
- Een platte ovenschaal invetten en de kaasbroodjes over de bodem verdelen.
- , bouillon en door elkaar roeren en gelijkmatig over de broodjes gieten. 30 minuten laten staan.
- Resterende kaas erover strooien en naar smaak toevoegen.
- Bakken tot het mengsel gestold en goudbruin is.
- Ongeveer 30 minuten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- brood en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- brood en kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- brood, boter, cheddarkaas, kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 293 kcal | 14% | 586 kcal |
Vetten | 37 g. | 52% | 74 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |