Ierse stoofpot
- Herkomst Ierland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van wilma1976
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Doe de en olijfolie in een braadpan.
Snijd de in blokjes en braad deze tot ze bruin zijn.
Snijd de in 4 halfjes en doe deze met het blokje en de in de pan. - Ook de .
- Voeg water toe tot het vlees onderwater staat.
Wanneer het vlees zacht begint te worden, neem je de pan van het vuur. - Je haalt het vlees uit de pan en filtert de .
- Gooi het door een vergiet en vang het vocht op.
- Doe dit opnieuw in de pan met het vlees.
- Doe de groente en erbij en laat dit verder stoven.
Wanneer de beetgaar zijn maak je de saus af met de bisto. - Je pakt een grote theelepel en doe dit in een beker.
- Een beetje water erbij en er een papje van maken.
- Doe dit in de en roer het tot een glad geheel.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ierse Runderstoof43u
-
Recept
Spaanse stoofpot42u30m
-
Recept
Rundvlees stoofpot met rode wijn43u15m
-
Recept
Moeder's stoofpot42u
-
Recept
Stoofpot Facile41u50m
-
Recept
Stoofpot uit Beieren met rode kool42u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 278 kcal | 13% | 1112 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |