Iga Babi Taugé (varkensribbetjes met taugé)

Ingrediënten

+ -
print

Boemboe:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Rasp
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Snij de ribbetjes zo in stukken, dat je aan 1 stuk twee ribben hebt.
    Maak de uien schoon en snipper 1 grof en 1 zeer fijn.
    Maak de schoon en rasp deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Schil de djahé wortel en rasp deze fijn.
    Wrijf de grove , en de rest van de ingrediënten voor de boemboe tot een homogene kruidenpasta.
    Marineer het vlees in een grote schaal met de kruidenpasta en dek het geheel af met folie.
    Laat het geheel 24 uur op een koele plaats staan maar niet in de koelkast.
    Schep het geheel regelmatig goed door.
    Bak het vlees dan knapperig bruin en leg ze op een schaal.
    Fruit intussen de fijne aan tot de licht begint te kleuren.
  2. Bak met de uitgelekte taugé even licht aan de taugé moet wel knapperig blijven.
  3. Meng de gefruite en taugé goed met elkaar.
  4. Leg de taugé op de ribbetjes en serveer het geheel met witte rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
67 kcal
3%268 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Iga Babi Taugé (varkensribbetjes met taugé)