Maak de en rawits schoon en snij deze klein.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Pers de limoen uit.
Snij de vis in moten.
Marineer de vis met het en .
Laat de vis voor ongeveer 30 minuten in de koelkast afgedekt marineren.
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta in de vijzel.
Voeg de peper(0.5 theelepels) en zout(1 theelepel)(1 theelepel) toe en schep dit goed door.
Meng de kruiden uit de vijzel met de ketjap manis(1 deciliter) en wrijf de vismoten hiermee volledig in.
Verpak de vis in aluminiumfolie, verhit de barbecue en laat de vis garen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.