Ikan bandeng tomat (gebakken makreel in een tomatensausje)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snij deze in ringen.
Maak de tomaat schoon en snij deze in stukken.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Was de vissen en snijd ze in moten.
Pers de uit.
Meng , citroensap, , en door elkaar.
Haal de vis hierdoor en bak ze in bruin.
Haal de vis dan uit de en doe wat weg.
Doe de , knoflook en tomaat in deze en fruit het geheel licht aan.
Voeg er gelijk de en wat bij.
Schep het geheel doe door elkaar.
Doe vervolgens de vis er weer bij en laat het nog even samen op een niet te hoog vuur bakken.
Schep het geheel ui de pan en dien het warm op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan Salmon Boemboe Tomat (zalm in tomatensausje)445m
-
Recept
Ikan Tomat (kabeljauw in pittige tomatensausje)445m
-
Recept
Ikan bandeng goreng (krokant gebakken makrelen)455m
-
Recept
Ikan dengan boemboe (kabeljauwfilet met een tomatensausje)445m
-
Recept
Ikan djeruk tomat (kabeljauw met tomaat)445m
-
Recept
Atjar met makreel41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- sambal oelek kan sporen bevatten van vis en Allergie in makrelen
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1077 kcal | 53% | 4308 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |