Snijd de vis in 4 moten, strooi er een beetje op en haal ze door de .
Laat in een wok goed heet worden en frituur de moten vis hierin goudbruin.
Laat ze uitlekken.
Snijd de uien(2) en knoflook fijn en fruit deze in slaolie(0.5 deciliter)(5 deciliter) glazig.
Snijd de lomboks(2) schuin (als snijbonen) en fruit ze mee.
Blus het geheel met azijn(4 eetlepels) en water(0.5 deciliter) en voeg daarna de sambal oelek(1 eetlepel) en de suiker toe.
Leg de gebakken vis erin en laat alles nog ongeveer 5 a 10 minuten sudderen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
Gluten
sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
Suiker
rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
sambal oelek kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauwfilet
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.