Ikan boemboe bali

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vis afspoelen en droogdeppen.
  2. Inwrijven met en 10 minuten laten liggen.
  3. Opnieuw droogdeppen en inwrijven met en peper.
  4. Halveer de , haal zaadjes en vocht er uit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  5. Verhit de en bak de vis aan beide zijden 2 minuten.
  6. Neem de vis uit de pan en ook de .
  7. Doe nu de blokjes tomaat in de pan en laat deze 2 minuten licht smoren.
  8. Schenk hierbij de Balisaus.
  9. Roer alles goed door en laat het tegen de kook aankomen.
  10. Leg de vis in de saus en laat het geheel nog 2-3 minuten sudderen.
  11. Snipper wat stukjes en of en strooi deze over het visgerecht.
25
25
25

Variaties op Ikan boemboe bali

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ikan boemboe bali
VariatieAantalGang
Ikan Boemboe Bali1Vis en schaaldieren
Ikan Boemboe Bali 21Vis en schaaldieren
Ikan Boemboe Bali 31Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • schelvis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Ikan boemboe bali heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Klopt Jaccor, maar ik houd vaak rekening met mijn Nederlandse gasten die wat minder kruidig eten gewend zijn. Tegelijk heb ik het doel om de kindertjes langzaam te laten wennen aan de pittige smaken. ... Lees reactie
ma-griet 30 oktober 2013
Dit is van oorsprong een zeer pittig gerecht. Ik vind de boemboe’s van je recept een beetje mager. Van mij mag het wel wat pittiger gekruid zijn.
jaccor 3 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
113 kcal
5%452 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ikan boemboe bali