Maak de schoon en snij deze in kleine stukjes.
Maak de witte schoon en snij deze in hele dunne reepjes.
Maak de taugé schoon.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en snij deze in stukjes.
Maak de schoon en snij deze in stukjes.
Maak de ii schoon en snipper deze fijn.
Hak de zeer fijn.
Kook de vismoten in een pannetje samen met de gesnipperde , , daun en tot het gaar is.
Haal de vis uit de pan.
Kook de sperziebonen(200 gram), taugé en witte kool(200 gram) beetgaar.
Verhit wat olie in de wok en bak de gesnipperde ui(1 stuk) voor de saus tot deze glazig ziet.
Voeg de rest van de ingrediënten voor de saus toe en fruit het geheel tot dit beetgaar is.
Voeg de tomatenpuree(50 gram), de suiker(4 eetlepels) en zout(1 theelepel) en peper(2 theelepels) naar smaak toe.
Voeg zoveel water(1 stuk)(2.5 deciliter) toe dat het een niet al te dun sausje wordt.
Laat het geheel pruttelen tot het indikt tot een mooie saus.
Leg de vismoten in de tomatensaus en laat het meewarmen.
Serveer de groente op een bord, neem de vismoot en leg deze op de groente.
Giet wat saus om het geheel en de rest van de saus er los bij.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
selderie is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn, champignons, suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Ikan gado gado (gekookte makreel met groenten) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Wat een heerlijk recept, ga dit vaker gebruiken. De makreel vervangen door een goekopere soort, was geen probleem. Ook onze vrienden waren enthousiast. Pluim voor dit lekkere recept!
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.