Ikan Pedis
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van renates
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Kook water voor de en voeg de toe.
Verhit de in een braadpan en fruit de tot ze glazig zijn en voeg dan de , en sambal toe en bak dit even tot de geur en smaakstoffen vrijgekomen zijn. - Doe dan de ketjap erbij en roer het geheel goed door.
- Leg dan de stukken makreel op de boemboe en verdeel de tomaten erover.
- Laat het kort stoven onder af en toe voorzichtig omscheppen zodat de makreel heel blijft.
- Zodra de makreel heet is, is het gerecht klaar.
Serveer de erbij en eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan Pedis (Hete makreel)445m
-
Recept
Ikan bandeng tomat (gebakken makreel in een tomatensausje)450m
-
Recept
Ikan asem pedis (Gebakken vis met zoet zure saus)445m
-
Recept
Ikan Boemboe Bali 3430m
-
Recept
Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)445m
-
Recept
Ikan Bali (pittig gekruide kabeljauw)41u15m
Variaties op Ikan Pedis
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Ikan Pedis (Hete makreel) | 1 | Vis en schaaldieren |
Ikan pedis (hete schelvis ) | 1 | Bijgerechten |
Ikan pedis (hete zalm) | 1 | Bijgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
- sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- sambal badjak kan sporen bevatten van vis en Allergie in makrelen
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 418 kcal | 20% | 1672 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 82 g. | 31% | 328 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |