Pers de uit en meng het sap met wat .
Maak de ui(1 stuk) schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de tomaten(300 gram) schoon en snij deze in stukjes.
Kneus de serehstengel(1 stuk) met de achterzijde van een mes.
Snij de vis in moten.
Marineer de vismoten een paar uur in het citroensap met zout(2 theelepels)(1 theelepel).
Zorg dat de marinade goed in de vis trekt.
Verhit wat olie(1 eetlepel)(1 stuk) in de wok .
Bak de zalm(800 gram) kort aan beide kanten in hete olie(1 eetlepel)(1 stuk).
Neem de vis uit de wok.
Fruit de ui(1 stuk) en knoflook tot de geuren vrijkomen.
Voeg de tomaten(300 gram) en de overige kruiden er bij.
Voeg wat water toe en kook dit tot een dikke saus.
Leg de zalm(800 gram) in de saus en stoof de vis verder gaar.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
Vis
zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.