Ikan Sebelah Isi (rolletjes van vis en groente met botersausje)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Stoompan
- Pan
- Rasp
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Marineer de filets in en en laat ze een paar uur marineren.
Maak de schoon en snij deze in dunne reepjes
Maak de boontjes schoon
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes
Maak de bosuitjes schoon en snij deze in hele dunne ringetjes
Schil de en snij deze in dunne reepjes
Los de maïzena op in een beetje water
Kook de groenten beetgaar giet deze af en laat de groente uitlekken en afkoelen
Rol de wortels en de boontjes in de visfilets en leg ze in een vuurvaste schaal die in een stoompan past.
Zet een stoompan klaar op het vuur.
Smelt de in een pan en fruit de knoflook en de totdat het gaat geuren.
Voeg de en de er bij en roer het goed door.
Voeg de , , en er bij en roer goed door.
Bind de saus met de maïzena.
Voeg de bosuitjes en de toe
Schep het geheel goed door
Giet de saus over de visrolletjes en stoom ze daarna gaar
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ajam Sebelah Isi (rolletjes van kip en groente met pittige botersausje)445m
-
Recept
Sambal goreng ikan teri (pittige vis)445m
-
Recept
Sajoer ikan pedah (gezouten vis)445m
-
Recept
Mangoet ikan (vis in gele kokosmelksaus)445m
-
Recept
Ikan Bakar Ketjap (geroosterde makreel met ketjapsaus)455m
-
Recept
Dasar Untuk Ikan (Basis kruidenpasta voor visgerechten)415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 109 kcal | 5% | 436 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |