Indische jachtschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Kook de kippendijen in de bouillon gaar in circa 15 minuten. (Check hoeveelheid die nodig is om de kippendijen onder te laten staan)
    Bewaar de bouillon en snijd de kippendijen in stukjes.
    Fruit de glazig in de , voeg de lente- en de champignons toe en bak deze even mee.
    Breng de bouillon opnieuw aan de kook en voeg kip, , en toe.
  2. Hierna de , lente- en champignons.
    Voeg de suiker en ketjap toe en laat het geheel circa 5 minuten met het deksel op de pan zachtjes koken.
  3. Pas op dat het niet droog kookt.
    Schep het geheel in een ingevette ovenschaal, verdeel er de plakjes ei over en schep de er boven op.
    Strooi er het overheen, verdeel de stukjes erover en plaats de schaal 20-25 minuten in de voorverwarmde oven totdat de bovenkant goudbruin is.
    Maak het gerecht voor het serveren af met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis en rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon, aardappelpuree, paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren
  • kippenbouillon, aardappelpuree, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • aardappelpuree en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
571 kcal
28%2284 kcal
Vetten
106 g.
151%424 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
71 g.
27%284 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indische jachtschotel