Indische kerriesoep
- Herkomst India
- Categorie Soepen
- Kerriesoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van margreet
- 1 reviews
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snipper deze.
- Pel de en snijd deze in plakjes.
- Schil de , boor het klokhuis eruit en snijd de in stukjes.
- Verhit de in een pan en fruit hierin de glazig.
- Voeg de en toe en bak deze even mee.
- Giet er dan een klein scheutje water bij en laat het 5 minuten zachtjes stoven.
- Roer er dan de en door en giet beetje voor beetje de erbij.
- Breng de soep aan de kook, draai dan de hittebron wat lager en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
- Hak de grof en rooster ze in een droge koekenpan.
- Breng de soep zonodig nog op smaak met nog wat en roer er een mespuntje door.
- Bestrooi de soep met de geroosterde .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kerriesoep420m
-
Recept
Indiase kerriesoep435m
-
Recept
Kerriesoep van Huub415m
-
Recept
Kerriesoep41u
-
Recept
Kerriesoep met worteltjes420m
-
Recept
Courgette-kerriesoep420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Indische kerriesoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 204 kcal | 10% | 816 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |