Maak een marinade van olie, , , , en kipkruiden.
Snijd de kip in stukjes en laat die even in de marinade staan.
Snijd alle groenten in stukjes.
Bak op hoog vuur(Het beste in een wadjang) de kip bruin en gaar.
Haal de kip uit de pan en dek af met aluminiumfolie.
Bak de en knoflook even aan en voeg al de kruiden met de toe en even mee bakken.
Vervolgens al de groenten toevoegen en een minuut of 5 roerbakken.
Dan de kip de en stukjes erbij en nog even door laten sudderen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
sambal oelek, bouillon, arachide olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachide olie
Gluten
sambal oelek en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
Suiker
ananas, ketjap, ananas past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
bouillon en arachide olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
Zoutarm
bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.